ESTA-státusz ellenőrzése
ESTA hírek, információk és segítség.

Felhasználási feltételek

Az ESTA-USA.HU általános felhasználási feltételeit az Egyesült Királyság törvényei szabályozzák. A felhasználási feltételek az alábbiakban találhatja.

A vállalat az ügyfél igényeinek és kérésének megfelelően dolgozza fel a vízumkérelmeket, nem vállal felelősséget semmilyen helytelenül megadott információért. A vállalat mindent elkövet annak érdekében, hogy a helyes vízumot a rögzített időintervallumon belül megszerezze. Továbbá a vállalat nem felelős a következő, követségeken előforduló esetekért: vízumkérelem elutasítása, az igénylés jóváhagyásának visszautasítása, helytelen vízum kiállítása, késedelem a vízumkérelmek feldolgozásában.

Amennyiben a fenti hibák bármelyike cégünknek felróható okból következik be, akkor a cég felelőssége szigorúan a vízum pótlása vagy minden megfizetett költség visszatérítésére korlátozódik. A vállalat nem vállal felelősséget a felmerülő veszteségekért, mint például de nem korlátozva az elveszett haszon/bevételre, elveszett repülőjegy árára.

Törlési jog

Azzal, hogy Ön online vagy telefonon keresztül benyújtotta hozzánk igénylését, úgy vesszük, hogy Ön beleegyezését adta abba, hogy azonnal megkezdjük igénylésének feldolgozását és szolgáltatásaink nyújtását. Ebből kifolyólag a 2013 ("The Consumer Contracts (Information, Cancellation and Additional Charges) Regulations 2013). évi Vevővédelmi szabályozás (A távollévők közötti elektronikus kereskedelemre vonatkozó szabályozások) Szabályozás értelmében Ön nem vonhatja vissza megbízását. Ennek oka az, hogy a Szabályozás 36(1)(a) and 37(1)(a) pontja értelmében Ön elveszti a törlési jogát, ha beleegyezik abba, hogy a felmondási idő alatt megkezdhetjük a szolgáltatásaink nyújtását.

Tulajdonosi jogok

A ESTA-USA.HU honlap tulajdonosa és működtetője a sweet startup ltd vállalat. Amennyiben nem fogadja el a felhasználási feltételeket, illetve nem kívánja azokat betartani, úgy kérjük ne lépjen be és ne használja ezt az oldalt.

Felhasználási megszorítások

A honlapot, vagy az azon szereplő, illetve azon keresztül elérhető szolgáltatásokat személyes nyerészkedésre nem használhatja és nem értékesítheti, vagy nyújthatja azt harmadik fél felé, vagy bármely más módon nem húzhat hasznot a honlapon vagy azon keresztül elérhető szolgáltatásokból vagy információból (sem azok módosításából, adaptálásából vagy elemzéséből).

Biztonság

Fenntartjuk a jogot, hogy időről-időre (a) előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztassunk és/vagy bevezessünk új és/vagy további biztonsági intézkedéseket; (b) időlegesen visszavonjuk és/vagy korlátozzuk a honlap elérhetőségét bármely személy(ek) számára; és (c) bármely más, a honlap, illetve a rajta található adatbázis biztonságának és integritásának megőrzéséhez általunk szükségesnek vélt bármely intézkedést meghozzunk.

Pontosság és az oldalon szereplő adatok

Az ezen az oldalon, illetve ezen keresztül elérhető információk összeállításakor ésszerű gondossággal és hozzáértéssel járunk el. Bizonyos információt azonban olyan harmadik fél állított össze és/vagy nyújt felénk, aki nem része a hálózatunknak. Az ESTA-USA.HU az ilyen harmadik féltől származó információ pontosságáért felelősséget nem vállal. Továbbá, a honlapon, vagy azon keresztül elérhető információban található hibák vagy kihagyások előfordulhatnak az internetes rendszereket jellemző számos tényezőből kifolyólag, amelyek felett nem rendelkezünk ésszerű befolyással. Az információt például befolyásolhatja a gépi, szoftveres vagy kezelői hiba, vagy az adatátvitellel kapcsolatos működési hiba. Ennek fényében, az információ a "jelenleg aktuális" formában van közzétéve, Önnek mindig törekednie kell arra, hogy az ezen az oldalon közzétett információ pontosságát ellenőrizze, mielőtt arra hagyatkozna.
Az oldal dinamikus és ennek eredményeképp a tartalom és a kinézet időről-időre változhat, előzetes bejelentés nélkül.

LKorlátozott hozzáférés és tulajdonjog

Korlátozott hozzáférést biztosítunk Önnek, hogy kizárólag személyes felhasználásra, nem kereskedelmi céllal a honlapon található információkat személyi számítógépére letölthesse, kinyomtathassa, feltéve, hogy változatlanul meghagyja a szerzői-, kereskedelmi védjegy és egyéb tulajdonosi jogokat.
Ezen felhasználási feltételekben a "mentés másként" egyértelműen és kifejezetten megengedett. Az oldalon illetve annak adatbázisaiban szereplő anyagok bármely más internetes honlapon lévő fordítása, újraküldése, továbbítása illetve bármilyen más módon történő felhasználása szigorúan tilos. Tilos továbbá: (a) a holnap, vagy annak egyes részeinek más honlapon való megjelenítése; vagy (b) a honlap másik szerveren való tükrözése; vagy (c) automatikus képernyő másoló vagy képernyő metsző technológiák alkalmazása az oldalról való információk kinyerésére.
A korlátozott hozzáférési jog megadása feltételhez kötött, Önnek a felhasználási feltételek mindegyikét el kell fogadnia.
Az oldalról letölthető szoftver (amennyiben létezik) vagy a saját tulajdonunkat képezi, vagy jogszerűen használjuk. Ön ezt a szoftvert csak a vonatkozó végfelhasználói licencben rögzítetteknek megfelelően használhatja. Amennyiben nincs ilyen jogdíj, akkor Ön a felhasználási feltételek értelmében ahhoz, hogy honlapunkat használni tudja nem-exkluzív, nem átruházható jogot kapott.
A honlaphoz kapcsolódó bárminemű szerzői jog, minden egyéb szellemi tulajdonjog és tulajdonosi jogok (beleértve, de nem korlátozva a honlapon, vagy azon keresztül elérhető tartalomra, márkára és szolgáltatásokra, szoftverre és bármely más anyagra), melyekhez Ön nem a honlap felhasználási feltételei alapján jut hozzáféréshez, kizárólag az ESTA-USA.HU részére vannak fenntartva, illetve a honlapon szereplő brandek, nevek és logok azok tulajdonosait illetik.

Az Ön beleegyezése

A honlap használatával Ön beleegyezését adja, hogy az ESTA-USA.HU feldolgozza, továbbítsa (az EEA-n belül és kívül egyaránt) a felhasználó adatait, ami ahhoz szükséges, hogy az Ön számára szolgáltatni tudjunk, hogy Ön a honlapot használhassa és megkaphassa ESTA engedélyét.

Szállítási szabályzat

Szállítási szabályzatunk hivatott elmagyarázni Önnek, mint ügyfélnek, hogy hogyan nyújtjuk a honlapunkon kínált feldolgozási szolgáltatás.

1 - Az ESTA-USA.HU egy privát, harmadik fél ESTA engedély adatfeldolgozó ügynökség és nem áll semmilyen kapcsolatban az Egyesült Államok kormányával.

2 - Szolgáltatások:

 • ESTA vízummentesség igénylés adatbevitel és feldolgozás.
 • Aznapi feldolgozás és státusz jelentések.
 • A beutazási engedély visszaigazolása e-mailben.
 • Az igénylésről szóló frissítések és állapot jelentések az ESTA engedély kiállításától számított 2 évig.
 • 24/7 ESTA e-mail és telefonos ügyfélszolgálat.

3 - Az ESTA-USA.HU nem garantálja, hogy igénylése jóváhagyásra kerül, mi kizárólag az ügyfél igénylési adatait dolgozzuk fel és visszük be az ESTA Vám- és Határvédelmi Hivatalának (CBP) rendszerbe.

4 - Az ügyfelet terheli a felelősség az érvényes és pontos igénylési adatokat illetően. Az ESTA-USA.HU az ügyfél által megadott érvénytelen vagy helytelen adat miatt visszautasított igénylésért felelősséget nem vállal.

5 - Amint az igénylés elküldésre került, az ESTA-USA.HU 24 órán belül feldolgozza adatait és tájékoztatja Önt az ügy állásáról. Az utazási engedély visszaigazolásra vonatkozó panaszokat az ügyfél általi benyújtást követő 24 órán belül nem fogadunk el. Az ügyfél 24 óra eltelte jogosult panaszt emelni, amennyiben nem kapta meg az engedély visszaigazolását vagy állapot frissítést.

6 - Az igénylést a CBP több okból is felfüggesztheti, ezen esetekben vevőszolgálatunk egy munkatársa felveszi a kapcsolatot az Ügyféllel a lehetséges megoldás egyeztetésére. Ugyanígy járunk el a visszautasított igénylések esetében is.

7 - Az itt ismertetett szolgáltatások az ESTA kérelmek benyújtásával kapcsolatosak. A kérelmek feldolgozásának költsége tartalmazza az összes szolgáltatási díjat (77USD-ig), amelyek a kérelmező illetőségétől függnek. Mi nem vagyunkérdekeltségi viszonyban az USA kormányával vagy nagykövetségével Az ügyintézési díj tartalmazza az USA kormányát megillető 21USD-t az ön ESTA engedélyének kibocsátásáért. Kérelmét közvetlenül itt nyújthatja be: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/Szolgáltatásaink megvásárlásával az Ügyfél elfogadja, hogy az adatbevitelért és a tanácsadási szolgáltatásért díjat kell fizetnie, amely tartalmazza az ESTA-USA.HU által az Amerikai Kormány Vám- és Határvédelmi Hivatala felé az Ügyfél nevében megfizetett 21 dollár ESTA rendszer díjat.

8 - Az Ügyfél egyben felhatalmazását adja, hogy az ESTA-USA.HU az Ügyfél kérelmének adatait kezelje és nevében a Vám- és Határvédelmi Hivatal (CBP) ESTA rendszerében az igénylést megtegye Adatvédelmi Szabályzatunk, valamint a Vám- és Határvédelmi Hivatal (CBP) adatvédelmi nyilatkozata szerint, amely elérhető itt: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/html/privacy.htm

9 - Az Ügyfél igazolja, hogy a megadott bankkártyával jogosult, illetve törvényesen elhatalmazott teljesíteni a fizetést. Az ESTA-USA.HU a megadott bankkártyát egyben, a teljes összeggel megterheli. Az ESTA-USA.HU az Ügyfél által megadott bankkártya adatok illegális felhasználásáért nem vállal felelősséget.

Amint az azonos napon belüli - amelybe a hétvége és az ünnepnapok is beletartoznak - feldolgozási szolgáltatás teljesítésre kerül, a terméket kizárólag e-mailben küldjük el Önnek.

Javasoljuk, hogy vegye fel az orders@usa-esta.com email címünket a megbízható partnerek listájára, hogy levelünket a rendszer a postafiókja telítettsége esetén se küldje vissza.

A PDF fájlokat az ingyenesen letölthető Adobe Reader alkalmazásával tudja megnyitni.

Ha a szállítási szabályzatunkat érintő bármilyen kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben (support@usa-esta.com). Kérdésére 24 órán belül válaszolunk.

Feldolgozási szolgáltatásunk az Ön felé akkor tekintendő teljesítettnek, amikor az e-mail elküldésre kerül. Javasoljuk, hogy az útra vigye magával az utazási engedély egy kinyomtatott példányát, mert néhány légitársaság beszálláskor kérheti annak bemutatását.

Nyilatkozat és felelősség korlátozás

(a) Kivéve ha az a jelen felhasználási feltételekben rögzítésre nem került, a honlap, annak tartalma, illetőleg annak felhasználása bármilyen garancia nélkül lehetséges, legyen az kifejezetten feltüntetve vagy utalva arra. Minden ilyen garanciális nyilatkozatról lemondunk, amennyiben a törvény azt lehetővé teszi. Nem garantáljuk, hogy az ezen a honlapon szereplő, vagy ezen a honlapon keresztül hozzáférhető információ megfelelő, pontos, teljes körű vagy friss, és nem garantáljuk, hogy a honlap (vagy annak bármely része) mindig hozzáférhető, teljesen működőképes, vagy hiba és vírusmentes lesz. Ennek megfelelően Ön elfogadja, hogy ezen felhasználási feltételek megszegésének egyedüli elérhető megoldása az, ha ezen felhasználói feltételek értelmében szerződésszegést követünk el.
(b) A lenti (d) bekezdés értelmében, semmilyen veszteségért, sérülésért, az elvesztegetett időért (legyen az akár a mi gondatlanságunkból bekövetkező), adatvesztésért vagy adatsérülésért, az oldal és/vagy az azon szereplő információk használatából, vagy az azon keresztül nyújtott szolgáltatásokból eredő, vagy annak kapcsán felmerülő veszteségekért vagy kár(ok)ért való felelősséget a törvényben megengedett mértékig kizárjuk, akár a szerződéses kötelmen belül, vagy a szerződésen kívül (a gondatlanságot is beleértve) merültek is fel, abban az esetben is, ha ésszerűen előre látható volt, vagy tudomásunkra jutott az ilyen veszteség / kár (ok) / kötelezettségek eshetősége.
(c) A lenti (d) bekezdés értelmében, a törvény által megengedett mérték alapján a teljes felelősségünk a közvetlen költségek, károk és egyéb közvetlen felelősséget illetően az akár szerződésben, kárban (hanyagságot beleértve), törvényben vagy egyéb módon bekövetkező kárigény, vagy kapcsolódó kárigények sorozataként 100 angol fontra korlátozódik.
(d) A felhasználási feltételek egyike sem korlátozza felelősségünket:
(i) hanyagságunk miatt bekövetkezett veszteség, halált okozó sérülés vagy személyi sérülés, vagy
(ii) az általunk, vagy ellenőrzésünk alatt álló partnereink által okozott megtévesztésért.
(e) amennyiben Ön a honlapot ügyfélként használja, úgy ezen feltételek egyik kitétele sem korlátozhatja Önt törvényes jogainak gyakorlásában.

Visszatérítési szabályzat

Honlapunkon bevezettük az Azonnali Fizetési Értesítési rendszert (IPN), mely lehetővé teszi, hogy a feldolgozási díj megfizetése után a szolgáltatás azonnal megkezdődhessen, így a VISSZA NEM FIZETÉS elvét alkalmazzuk. Az ESTA igénylés díja vissza nem téríthető, illetve amennyiben létezne egy másik, az utazó(k)ra beadott US ESTA duplikáció, a pénzt nem tudjuk visszafizetni.

A kivételes körülményeket, az általunk nem befolyásolható események bekövetkezését természetesen figyelembe vesszük, és a visszatérítésről ennek megfelelően egyedi mérlegelés alapján döntünk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a support@usa-esta.com címen.

Részleges érvényesség

Ha ezen felhasználási feltételek egy vagy több pontját a bíróság, törvényszék vagy más illetékes joghatóság érvénytelennek, vagy más okból nem érvényesíthetőnek ítéli, úgy ezen döntés a felhasználási feltételek többi pontját nem helyezi hatályon kívül vagy érvényteleníti. A felhasználási feltételek ilyen pontjait módosítani kell olyan rendelkezésekkel, hogy érvényessé, jogszerűvé és végrehajthatóvá váljanak, eredeti szándékukat megőrizve, vagy amennyiben az nem lehetséges, azokat egy másik érvényes, jogszerű és végrehajtható rendelkezéssel kell azok lényegi szándékát érvényre juttatni. Bármely érvénytelen és végre nem hajtható rendelkezést vagy rendelkezéseket ki kell venni a jelen felhasználási feltételekből, hogy azok a fennmaradó rendelkezések érvényességét vagy végrehajthatóságát, vagy a bármely más joghatóság által kifogásolt kérdéses rendelkezés(ek) érvényességét ne befolyásolják.

Teljes egyezmény

Jelen felhasználási feltételek a honlap Ön általi felhasználására vonatkozóan a velünk kötött korábbi megállapodást, intézkedést és kijelentést felülírják (kivéve azokat, amelyekre nem vonatkozik a felelősségvállalás), a közöttünk fennálló teljes egyezmény részét képezik.

A felhasználási feltételek változtatása

Előzetes figyelmeztetés nélkül időről-időre módosíthatjuk, adaptálhatjuk vagy más módon megváltoztathatjuk a felhasználási feltételeket (biztonsági, jogi vagy szabályzati okból, vagy azért, hogy a szolgáltatásokat frissítsük, változtassuk, vagy a honlap funkcionalitását változtassuk). Azzal, hogy Ön továbbra is használja honlapunkat, Ön elfogadja a felhasználási feltételek ezen módosított rendelkezéseit, így mielőtt tovább használná a honlapot, kérjük alaposan tanulmányozza át ezeket.

Rólunk

A honlapot a sweet startup ltd hozta létre és ©ESTA-USA.HU, 37 Warren Street, London, England, W1T 6AD. Minden jog fenntartva.
Nyitvatartás 09:00 - 18:00 hétköznap, az ünnepnapok kivételével.
Kapcsolatfelvételhez írhat nekünk a fenti címre vagy használja a honlapon lévő "lépjen velünk kapcsolatba" opciót.

Vegyes rendelkezések

Ezen felhasználási feltételek nem képezik és nem tekintendőek partneri viszony, vegyes vállalat vagy munkaszerződésnek Önök és magunk között.
Ön a jelen felhasználási feltételek alapján Önt megillető jogait és kötelezettségeit nem ruházhatja át, nem adhatja al-licenszbe, alvállalkozásba, illetve nem adhatja át egyéb módon, előzetes, írásos hozzájárulásunk nélkül.
Jelen felhasználási feltételek címeit csak kényelmi okból használjuk, és a felhasználási feltételek értelmezéséhez nem kell azokat figyelembe venni.

Megszűnés

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy azonnali hatállyal, előzetes értesítés nélkül leblokkoljuk az Ön hozzáférését oldalunkhoz, amennyiben jóhiszeműen úgy ítéljük meg, hogy nem tartotta be a felhasználási feltételek valamelyikét.

Harmadik feleket megillető jogok

Az 1999. évi Szerződési Jog (Harmadik felek jogai) értelmében a felhasználási feltételek érvényesíttetésére Önön és rajtunk kívül semmilyen harmadik félnek nincs joga, tekintet nélkül arra, hogy az ilyen harmadik fél azonosítható-e névvel, vagy mint egy osztály tagja vagy megfelel-e egy adott leírásnak. A félreértések elkerülése végett, a kikötés bármely engedményes vagy átvevő jogát nem befolyásolja.

Hatályos törvény

A honlap és a szolgáltatások használatát az angol törvények szabályozzák, Ön visszavonhatatlanul beleegyezik, hogy bármely, a honlappal kapcsolatban, vagy abból kifolyólag felmerülő, azzal kapcsolatos (bármire is használja azt, vagy a szolgáltatásokat és/vagy az azon keresztül kínált lehetőségeket) panaszait az angol bíróságok nem kizárólagos döntési jogkörébe utalja.

Útlevél és vízum

Tájékoztatásért kérjük forduljon az illetékes követséghez vagy konzulátushoz. A követelmények változhatnak, így jóval indulás előtt ellenőrizze az esetleges frissítéseket. Sajnálattal közöljük, hogy nem áll módunkban felelősséget vállalni, ha Ön nem tud felszállni a járatra vagy nem kap bebocsáttatást bármely országba, mert nem viszi magával útlevelét, vízumát vagy a légitársaság, hatóság illetve az adott ország által megkívánt egyéb okmányokat. Egészségügyi követelmények: Az utazáshoz ajánlott oltások bármikor változhatnak. Javasoljuk, hogy indulás előtt tájékozódjon orvosánál a jelenleg érvényes ajánlásokról. A célországban érvényes egészségügyi követelményeket az Egészségügyi Minisztérium "Utazók egészségügyi útmutatója" (T4) című nyomtatványa tartalmazza. Önt terheli a felelősség, hogy minden ajánlott gyógyszert beszerezzen és az utazására vonatkozó orvosi ajánlásokat betartsa.
A felhasználó által a honlap és/vagy a kínált szolgáltatás használata azon az értelmezésen alapul, hogy a honlap és/vagy a kínált szolgáltatás nem nyújt tanácsadást és nem tekintendő támpontként bármilyen kapcsolódó utazás vagy egyéb döntés meghozatalában. A honlapon található információk és/vagy a meghirdetett szolgáltatás a pontosság, a célnak való megfelelés, kompatibilitás illetve a honlap bármely komponense és/vagy a meghirdetett szolgáltatást illetően nem tartalmaz, illetve nem von maga után garanciát. A vállalat nem garantálja a honlap és/vagy a meghirdetett szolgáltatások megszakítás nélküli elérhetőségét, sem a honlapon közzétett állásfoglalás, vagy nyilatkozat hibátlanságát.


Adatvédelmi szabályzat

Az adatvédelmi szabályzat az ESTA-USA.HU által alkalmazott adatvédelmi gyakorlatot fekteti le.

Az adatvédelmi nyilatkozat kizárólag az ezen honlap által gyűjtött adatokra vonatkozik. Az adatvédelmi szabályzat tájékoztatást nyújt az alábbiakról:

 • Milyen személyazonosításra alkalmas adatok kerülnek gyűjtésre Önről a honlapon keresztül, milyen célból és esetlegesen kivel kerül megosztásra.
 • Milyen lehetőségei vannak Önnek személyes adatai használatát illetően.
 • Az Ön adataival való visszaélés megelőzésére alkalmazott biztonsági eljárás.
 • Hogyan javíthatja ki a saját adataiban talált bármilyen pontatlanságot.

Az információ szerzése, felhasználása és megosztása

Az ezen a honlapon gyűjtött információk kizárólagos tulajdonosai vagyunk. Csak ahhoz az adatokhoz van hozzáférésünk, illetve csak azokat az adatokat gyűjtjük, amelyeket Ön önként oszt meg velünk e-mailben vagy egyéb közvetlen kapcsolat alkalmával. Adatait másnak nem adjuk el, nem adjuk át használatra. Adatait arra használjuk, hogy tájékoztatást nyújtsunk Önnek abban a témában, amivel hozzánk fordult. Adatait nem osztjuk meg a szervezetünkön kívüli harmadik felekkel, csak akkor, ha az a megrendelése teljesítése céljából, például egy megrendelés elküldéséhez vagy fizetés feldolgozásához szükséges.

Az adatokhoz való hozzáférés és ellenőrzés

A jövőbeli kapcsolattartásról bármikor lejelentkezhet. A honlapunkon megadott e-mail címen felvéve velünk a kapcsolatot Ön bármikor:

 • Megtekintheti, hogy milyen adattal rendelkezünk Önről, ha van ilyen.
 • Megváltoztathatja, javíthatja a birtokunkban lévő bármely adatát.
 • Törölhet bármely Önre vonatkozó adatot.
 • Hangot adhat adatai használatát érintő kételyeinek.

Biztonság

Adatainak védelme érdekében biztonsági lépéseket teszünk. Amikor Ön érzékeny adatot küld honlapunkon keresztül, adatai online és offline módban egyaránt védettek. Amikor érzékeny adatot gyűjtünk (mint például a bankkártya adatok), az adat titkosításra kerül és biztonságos úton jut el hozzánk. Bármikor ellenőrizheti ezt a lezárt lakat ikont keresve a web böngészője alján, vagy a honlap címe elején a "https"-t keresve. Azzal, hogy titkosítást használunk az online küldött érzékeny adatok védelmére, azzal az Ön adatait offline is védjük. Az Ön személyazonosításra alkalmas adataihoz csak azok az alkalmazottak kapnak hozzáférést, akiknek szükségük van azokra egy specifikus feladat (pl. számlázás vagy vevőszolgálat) elvégzéséhez. A személyazonosításra alkalmas adatokat tároló számítógépeket/szervereket biztonságos környezetben helyeztük el.

Rendelések

Megrendelése feldolgozása érdekében Felhasználási Feltételeink értelmében a további kötelező információra van szükségünk. Ezt az információt nem fogjuk marketing célokra felhasználni. Egy megrendelés elküldéséhez személyes, kapcsolattartási, utazási és biometrikus információkra van szükségünk (úgy mint teljes neve születési dátuma, címe, e-mail-címe, útlevéladatok, menetrend, stb.) valamint pénzügyi információkra (úgy mint hitelkártya adatok, lejárati dátum stb.). Ha rendelése feldolgozása során problémákba ütközünk, a kapcsolattartási adatai segítségével tudunk majd kapcsolatba lépni Önnel.

Sütik (cookies)

A sütik a számítógépén elhelyezett szövegfájlok, melyek sztandard internet logokat és a látogatói viselkedés információit gyűjtik. Ezt az információt a weboldalak látogatóinak nyomon követése valamint a weboldalak aktivitási riportjainak céljából gyűjtik. A weboldalunkon a sütifelhasználás nincs hozzákapcsolva a személyekhez köthető információkhoz. Ez az oldal két féle sütit használ: analytics és az oldalhoz kapcsolódó sütik. az oldalhoz kapcsolódó sütik lényegesek megrendelése feldolgozásához és a weboldal használatához. Az analytics sütiket a következő linken kapcsolhatja ki:

Egyéb weboldalak

Megrendelőink felé a termékek és szolgáltatás számlázása érdekében egy fizetések feldolgozására szakosodott céget használunk, valamint a megrendelések e-mailes visszaigazolásához egy e-mailes értesítésekkel foglalkozó céget. Ezek a cégek nem őriznek vagy osztanak meg, nem tárolnak és használnak fel személyekhez köthető információkat a megrendelésével kívüli másodlagos célokból és mind megfelelnek a GDPR-nek, ha erre őket a törvény kötelezi.

Linkek

Ahol ez az oldal linkeket tartalmaz harmadik felek honlapjaira, kérjük vegye számításba, hogy az ezen a linkeken keresztül elért honlapok felett nincs ellenőrzésünk. Nem vállalunk felelősséget olyan oldalak tartalmáért és adatvédelmi gyakorlatáért, amelyek felett nincs ellenőrzésünk. A honlapunkon lévő linkek jelenléte nem jelenti az ezen linkeken vagy azokon keresztül elérhető termékek, szolgáltatások, vélemények vagy egyéb anyag(ok) támogatását vagy elismerését, és nem vállalunk felelősséget harmadik felek (amennyiben vannak) által a honlapunkon, vagy azon keresztül kifejtett véleményéért.

Ha úgy érzi, hogy az adatvédelmi szabályzatot nem tartjuk be, kérjük haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben a support@usa-esta.com címen.