Szállítási szabályzat

Szállítási szabályzatunk hivatott elmagyarázni Önnek, mint ügyfélnek, hogy hogyan nyújtjuk a honlapunkon kínált feldolgozási szolgáltatás.

1 - Az ESTA-USA.HU egy privát, harmadik fél ESTA engedély adatfeldolgozó ügynökség és nem áll semmilyen kapcsolatban az Egyesült Államok kormányával.

2 - Szolgáltatások:

  • ESTA vízummentesség igénylés adatbevitel és feldolgozás.
  • Aznapi feldolgozás és státusz jelentések.
  • A beutazási engedély visszaigazolása e-mailben.
  • Az igénylésről szóló frissítések és állapot jelentések az ESTA engedély kiállításától számított 2 évig.
  • 24/7 ESTA e-mail és telefonos ügyfélszolgálat.

3 - Az ESTA-USA.HU nem garantálja, hogy igénylése jóváhagyásra kerül, mi kizárólag az ügyfél igénylési adatait dolgozzuk fel és visszük be az ESTA Vám- és Határvédelmi Hivatalának (CBP) rendszerbe.

4 - Az ügyfelet terheli a felelősség az érvényes és pontos igénylési adatokat illetően. Az ESTA-USA.HU az ügyfél által megadott érvénytelen vagy helytelen adat miatt visszautasított igénylésért felelősséget nem vállal.

5 - Amint az igénylés elküldésre került, az ESTA-USA.HU 24 órán belül feldolgozza adatait és tájékoztatja Önt az ügy állásáról. Az utazási engedély visszaigazolásra vonatkozó panaszokat az ügyfél általi benyújtást követő 24 órán belül nem fogadunk el. Az ügyfél 24 óra eltelte jogosult panaszt emelni, amennyiben nem kapta meg az engedély visszaigazolását vagy állapot frissítést.

6 - Az igénylést a CBP több okból is felfüggesztheti, ezen esetekben vevőszolgálatunk egy munkatársa felveszi a kapcsolatot az Ügyféllel a lehetséges megoldás egyeztetésére. Ugyanígy járunk el a visszautasított igénylések esetében is.

7 - Az itt ismertetett szolgáltatások az ESTA kérelmek benyújtásával kapcsolatosak. A kérelmek feldolgozásának költsége tartalmazza az összes szolgáltatási díjat (77USD-ig), amelyek a kérelmező illetőségétől függnek. Mi nem vagyunkérdekeltségi viszonyban az USA kormányával vagy nagykövetségével Az ügyintézési díj tartalmazza az USA kormányát megillető 21 USD-t az ön ESTA engedélyének kibocsátásáért. Kérelmét közvetlenül itt nyújthatja be: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/Szolgáltatásaink megvásárlásával az Ügyfél elfogadja, hogy az adatbevitelért és a tanácsadási szolgáltatásért díjat kell fizetnie, amely tartalmazza az ESTA-USA.HU által az Amerikai Kormány Vám- és Határvédelmi Hivatala felé az Ügyfél nevében megfizetett 21 dollár ESTA rendszer díjat.

8 - Az Ügyfél egyben felhatalmazását adja, hogy az ESTA-USA.HU az Ügyfél kérelmének adatait kezelje és nevében a Vám- és Határvédelmi Hivatal (CBP) ESTA rendszerében az igénylést megtegye Adatvédelmi Szabályzatunk, valamint a Vám- és Határvédelmi Hivatal (CBP) adatvédelmi nyilatkozata szerint, amely elérhető itt: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/html/privacy.htm

9 - Az Ügyfél igazolja, hogy a megadott bankkártyával jogosult, illetve törvényesen elhatalmazott teljesíteni a fizetést. Az ESTA-USA.HU a megadott bankkártyát egyben, a teljes összeggel megterheli. Az ESTA-USA.HU az Ügyfél által megadott bankkártya adatok illegális felhasználásáért nem vállal felelősséget.

Amint az azonos napon belüli - amelybe a hétvége és az ünnepnapok is beletartoznak - feldolgozási szolgáltatás teljesítésre kerül, a terméket kizárólag e-mailben küldjük el Önnek.

Javasoljuk, hogy vegye fel az orders@usa-esta.com email címünket a megbízható partnerek listájára, hogy levelünket a rendszer a postafiókja telítettsége esetén se küldje vissza.

A PDF fájlokat az ingyenesen letölthető Adobe Reader alkalmazásával tudja megnyitni.

Ha a szállítási szabályzatunkat érintő bármilyen kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben (support@usa-esta.com). Kérdésére 24 órán belül válaszolunk.

Feldolgozási szolgáltatásunk az Ön felé akkor tekintendő teljesítettnek, amikor az e-mail elküldésre kerül. Javasoljuk, hogy az útra vigye magával az utazási engedély egy kinyomtatott példányát, mert néhány légitársaság beszálláskor kérheti annak bemutatását.